Hamarosan indul a hazai hajózási- és vitorlásszezon

Hajóra is kössön felelősségbiztosítást!Április 16-án Siófokról Balatonfüredre indul az idei menetrendi hajózás első hajója a Balatonon, a magyar tenger és a hazai vitorlázás legnagyobb ünnepe, a Kék szalag vitorlásverseny pedig július 14-16. között lesz. Tavasszal egyre több hajó cserél gazdát és újak is vízre kerülnek, melyekre ugyanúgy érdemes biztosítást kötni, mint például egy autóra vagy motorkerékpárra.

A Magyar Vitorlás Szövetség közreműködésével a Generali Biztosító szakmai támogatása mellett az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. hajó felelősségbiztosítás kötésére online szolgáltatást dolgozott ki néhány éve. A cég által működtetett oldalon az MVSZ tagjai gyorsan, könnyen, bankkártyás fizetéssel online köthetik meg a Generali Biztosító által hajósoknak kínált felelősségbiztosításokat, melyek vízi jármű (vitorlás vagy motoros hajó) birtoklásával vagy használatával okozott károkra nyújtanak fedezetet.

Az oldalon versenyengedéllyel rendelkező magánszemélyek köthetik meg kedvtelési célra használt motoros vagy vitorlás hajóikra a Magyarországra érvényes felelősségbiztosítást. Lehetőség van azonban a fedezet kiterjesztésére Európa felszíni vizeire, valamint a Földközi-tenger európai országokhoz tartozó felségvizeire is.

A felelősségbiztosítás vitorlások esetében kiterjed versenyzés kockázataira is. Igény esetén a felelősségbiztosítás kiterjeszthető bérbeadás tevékenységre pótdíj ellenében, valamint kiegészíthető balesetbiztosítással is. A biztosítás részleteit és pontos feltételeit megismerheti https://hajobiztositasok.hu/ linken található weboldalunkon, ahol biztosítási díját is kikalkulálhatja.



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft